• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Knoest Eten & DrinkenTerug naar het overzicht

Lekker eten en drinken met een speelparadijs voor kinderen voor de deur!

Knoest Eten en Drinken, gelegen op Camping Geversduin, is van eind maart t/m eind oktober dagelijks geopend. Na een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige bosrijke omgeving, strijk je bij een winters zonnetje zo neer op het terras of binnen in het sfeervolle restaurant. Geniet van een vers bakje koffie met wat lekkers. Lunch met een lekkere clubsandwich, een vers belegde pizza of ga lekker borrelen met een smakelijke Knoestplank.

Voor kinderen is Knoest een waar speelparadijs. Met maar liefst twee speeltuinen, gemaakt van natuurlijke materialen, en een grote air trampoline kunnen kinderen klimmen, klauteren en springen. Water en zand zijn de ingrediënten voor uren lang speelplezier! Vanaf het terras of vanuit het restaurant heeft u zicht op beide speeltuinen, waarvan er 1 deels overdekt is.  Zo kan jij genieten van lekker eten en drinken en tegelijk de kinderen zien spelen.

Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd deze zomerperiode. Wil je meer weten over Knoest Eten & Drinken? Klik dan op de roze button. 

Psst wij zijn er al geweest, lees hieronder onze blog!

TIP: Een dagje weg met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze eropuit-pagina!

Knoest Eten

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum
Openingstijden Vrijdag t/m maandag van 08.00 (mini)- 21.00
Dinsdag t/m donderdag van 08.00-17.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze INSPIRATIEMAIL

Schrijf je in voor onze INSPIRATIEMAIL

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je gratis in!