De leukste musea & leerzame uitjes in Kop van Noord-Holland
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Kop van Noord-Holland

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Kop van Noord-Holland!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Kop van Noord-Holland.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 66 resultaten
Pagina: 123
totaal 66 resultaten
Pagina: 123

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Kop van Noord-Holland

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle kindvriendelijke musea in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Kop van Noord-Holland zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Kop van Noord-Holland

In de bibliotheken in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle bibliotheken in de regio.