Trek je schoenen uit!Terug naar het overzicht

Een heerlijk dagje uit in Noord-Holland is het nieuwe Blote Voetenpad van Land van Fluwel.
Trek je stoute schoenen uit en voel de vrijheid van lopen op blote voeten! Een heerlijk dagje uit in Noord-Holland is ons nieuwe Blote Voetenpad. Op het nieuwe pad struin je 1 kilometer lang over het weidse park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot dit avontuur.

Loop het Blote Voetenpad met familie, kinderfeestjes, scholen of vriendinnen en kies telkens welk avontuur bij jou past. Stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren, loop de stelten, stap over stammen zonder in het water te vallen en voel het moeras tussen de tenen.

Onderweg maak je kennis met mooie verhalen uit de regio die in de route zijn gebouwd. Zo waad je door ons eigen Noordhollands kanaal, loop je over de Westfriese Omringdijk, stap je door het Wildrijk en kom je er eindelijk achter waarom de landerijen rond Land van Fluwel regelmatig onder water staan.

Klik hier voor meer informatie over het Land van Fluwel!

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden Het park is open van 28 maart t/m eind oktober. Dagelijks van 10:00-17:00 uur Prijs Kinderen 3-13 jaar € 11,00, kinderen 2 jaar € 7,00, Volwassenen (14+) € 10,00
Bestel je tickets online, dat is € 1,00 per kaartje goedkoper!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

Er zijn best veel plekken waar je met de kids Sinterklaas een handje kunt geven en de Pieten kan meehelpen. We zetten de leukste tips voor je op een rijtje!

Bekijk ze hier!