Dierentuin HoenderdaellTerug naar het overzicht

Een superleuke dierentuin in Anna Paulowna. Er is hier van alles te beleven!

Dobberende krokodillen, honderden kleurrijke vogels en spelende ringstaartmaki’s op de apenheuvel! Je vindt het allemaal op Landgoed Hoenderdaell!

Apeneiland
Het leukste moment om het eiland te bezoeken, is als de maki’s gevoerd mogen worden. Er worden stukjes appel uitgedeeld aan het publiek en de ringstaartmaki’s komen van alle kanten toegesneld. Ze springen bovenop de bezoekers en eten het fruit uit de hand.

Stichting Leeuw
Midden in het bos vind je ook het opvangverblijf van Stichting Leeuw, waar tijgers en leeuwen een plekje hebben gekregen. Hier is ook een unieke jaagsimilator om de tijgers en leeuwen te stimuleren om te bewegen en iets te doen voor hun eten (net als jagen). Uiteindelijk  is dit een tijdelijke plek en worden ze, als ze eraan toe zijn, teruggezet in het land waar ze vandaan komen.

De dierenverblijven op landgoed Hoenderdaell staan te midden van een prachtig uitgestrekt natuurgebied. De route leidt je door het bos, via uitgestrekte velden en langs het water. Vergeet in elk geval niet om een bezoek te brengen aan de vogeldemonstratie.

TIP: wil je graag een gids mee die veel kan vertellen over de dieren? Dat kan! En daarbij kun je ook nog een treintje huren! Meer info? Klik dan even door naar de website!

TIP: Volg jij ons als op Facebook daar delen we dagelijks leuke tips! En wist je dat we ook een maandelijkse nieuwsbrief hebben? Schrijf je hier in.

Landgoed Hoenderdaell

Van Ewijckskade 1
1761 JA Anna Paulowna
Openingstijden

7 dagen per week van 09:30-17:30 uur

Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

K I N D E R F E E S T J E S

K I N D E R F E E S T J E S

Wij hebben de allerleukste kinderfeestjes voor jou op een rij gezet in onze nieuwsbrief!

Neem snel een kijkje, er zit vast iets voor je bij!

Lees hier de nieuwsbrief