Kinderspeurtocht VolendamTerug naar het overzicht

Leer op een leuke en leerzame manier Volendam kennen met deze familiespeurtocht!

Met de kinderspeurtocht in Volendam voor het hele gezin beleef je een heerlijke dag uit in dit gezellige oer-Hollandse dorp. De speurtocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen tot 14 jaar. Tijdens de ontdekkingstocht maken jullie op een leuke interactieve manier kennis met verschillende interessante plekken in Volendam. Je ontvangt diverse leuke tips, hoort leerzame weetjes, maar ook ontvang je lastige opdrachten die je allemaal tot een goed einde moet brengen. De speurtocht duurt minimaal een uur, en jullie kunnen hem uitbreiden met een speurtocht in Marken, inclusief een leuke boottocht.

Hoe werkt deze kinderspeurtocht in Volendam?
Je start deze gezellige kinderspeurtocht in Volendam bij Rent & Event, waar je een leuke speurkaart ontvangt om direct je wandelroute mee te kunnen starten. Op deze schatkaart vind je allerlei QR-codes die je kunt scannen met je mobiele telefoon of tablet. Bij de meest bijzondere plekken in Volendam scan je een opdracht en doe je mee aan een spannende missie. Natuurlijk krijg je ook veel interessante informatie over de plek waar je bent. Heb je de missie uitgevoerd? Dan kun je de antwoorden op je schatkaart invullen. Maar let onderweg goed op, want er zit iemand achter jullie aan die probeert jullie ontdekkingsreis te dwarsbomen! Hebben jullie alle opdrachten voltooid? Op de laatste locatie krijgen jullie een leuke prijs in ruil voor de ingeleverde eindcode.

Ontdek ook Marken tijdens deze kinderspeurtocht
Je kunt deze leuke kinderspeurtocht in Volendam uitbreiden met een gezellige familiespeurtocht in Marken. Ook dit leuke Hollandse dorp biedt de mooiste plekken om te ontdekken en met een speurtocht is dat nog eens extra leuk! Je hoeft alleen maar de kaart om te draaien om te zien welke missies er in Marken te doen zijn. Het gezellige Marken ligt op een schiereiland in het Markermeer, tegenover Volendam. Je kunt het dorp bereiken op de fiets of scooter, maar met deze leuke speurtocht is het ook mogelijk om te overvaren met de Marken Express, wat de dag nog leuker maakt! De speurtocht in Volendam duurt minimaal een uur, met de speurtocht in Marken erbij ben je zeker twee uur aan het speuren. Het eindpunt van de speurtocht ligt in Marken.

Heb je er al zin in? Check dan snel de rest van de informatie over dit uitje via de roze button.

Rent & Event Volendam

Haven 45
1131 EP Volendam
Openingstijden Op aanvraag Prijs Vanaf €19,50 per speurtocht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial