BoerderijwinkelTerug naar het overzicht

Verse producten, een melktap en lieve kalfjes vind je bij Boerderijwinkel Smit's Boer&Goed in de Schermer
Deze leuke boerderijwinkel gevestigd op Noordervaart 188, ligt aan de paralelweg aan de N243, op 5 minuten fietsen van Ranzijn Tuin en Dier. Ze hebben allemaal producten direct van het Schermerland (de moestuin van Alkmaar).

Ze hebben een melkhuisje dat dagelijks open is van 9.00-20.00u. Hier kun je zelf je eigen verse melk tappen. Ook staat er een koelkast met zuivel, staan er eieren en heerlijk boerderij-ijs!! Neem zelf een kan mee van huis, of koop een mooie glazen fles om deze te vullen met melk.
De boerderijwinkel is 4 momenten per week open. Kijk even goed op de site wanneer dit is. Als de winkel open is, mag je namelijk ook vaak in de stal kijken bij de jonge kalfjes en hoogzwangere koeien! Er staan traptrekkers, fietsjes en kruiwagens en de kleintjes kunnen heerlijk even spelen.

Het assortiment van de winkel bestaat o.a. uit verse seizoensgroenten, aardappelen, boerenzuivel, boerenkaas van koe, schaap en geit, vlees van eigen koeien, pannekoekmix, vruchtensappen en andere streekproducten. Kom gezellig langs en laat je overtuigen door dit smaakvolle aanbod in de knusse boerderijwinkel.

Kinderen mogen vaak even een kijkje nemen in de koeienstal!

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info.

Smit's Boer&Goed

Noordervaart 188
1841 JD Stompetoren
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs