Sup ClinicTerug naar het overzicht

Supschool Cup of Sup geeft supclinics en kinderfeestjes. Kom lekker suppen!
Nog nooit gesupt? Je hebt het vast wel eens gezien, het is absoluut niet moeilijk! Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs van Supschool Cup of Sup krijg je een Sup clinic van een uur of 2 uur, net wat je wilt. De clinics worden gegeven in Broek op Langedijk en in Alkmaar.

De Sup Clinic is bedoeld om kennis te maken met suppen, het supboard en de overige supmaterialen. Wat is een sup board, hoe verstel ik een sup peddel, wat is de techniek van het peddelen, hoe val ik veilig in het water en kom ik terug op mijn sup board.Wat is nu de beste houding, positionering en hoe vind je balans, veiligheid op en rond het water en het maken van een bocht. Na afronding kun je de hele zomer een sup huren zelfstandig.

Meld je vooraf telefonisch of via de e-mail aan om teleurstellingen te voorkomen: 06-26 986 644 of stuur een mail via de emailbutton.

Supschool Cup of Sup

p/a Museum Broekerveiling
1721 BW Broek op Langedijk
Prijs klik even door naar de website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial