Zwembad Hoornse VaartTerug naar het overzicht

Yeah, we gaan lekker zwemmen! Waterspeeltuin, golfslagbad, buitenzwembad, gave glijbaan met discolichten!

Superleuk is het hier! Voor de allerkleinsten is er een Waterspeeltuin. Peuters en kleuters kunnen zich uitleven met glijbaantjes, pompjes, fonteintjes en allerlei andere attributen in circa 30 centimeter diep water. Hier kan naar hartenlust met water worden gespeeld. Prettige bijkomstigheid: de kleintjes wennen ook vast aan water! Er zijn gratis zwemvleugels te leen naast het bad. De temperatuur van de Waterspeeltuin is 32?

De wat oudere kinderen kunnen heerlijk zwemmen in het golfslagbad en het 50 meter bad. Duikplanken, een gave glijbaan met discolichten én de Bucketgame! Precisie, snelheid, licht en water. Speel je mee?

Iedere woensdag en zaterdagmiddag is er gratis animatie in het zwembad. Er is een grote variatie aan activiteiten. Van AquaBasketbal, AquaVolleybal, zoek de schat, blij dat ik glij, aquarollers tot levend bingo.

Vanaf eind april gaat het buitenbad open. Een superleuk zwembad met een brede glijbaan waar je met grote banden vanaf kunt roetsjen. Er is een ligweide en er is een stuk strand aangelegd, de Copacabana Beach, waar je ook de mooiste zandkastelen kunt bouwen. Iedere woensdagmiddag zijn er leuke activiteiten!

TIP: eens per maand is er op zaterdag Disco zwemmen. Hou de website in de gaten! En wil je meer leuke actieve tips, kijk dan op onze Uitagenda!

TIP: je kunt ook je kinderpartijtje hier vieren; dat wordt een Spetterend kinderpartijtje.

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Klik op de roze button om naar de website te gaan waar alle openingstijden per bad worden gegeven. Prijs Kinderen tot 1 jaar gratis / Personen 1 t/m 17 jaar € 3,70 / 18 jaar en ouder € 4,90 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

7x restaurant met speeltuin én terras!

7x restaurant met speeltuin én terras!

Ideaal met dit weer, jullie zitten lekker op terras en de kids schuiven tussen het spelen door aan.

Met deze 7 hotspots heeft iedereen het vast naar z'n zin!

Bekijk hier de 7 hotspots!