Leuke zwembaden en stranden in Noord-Holland
Zwemmen & strandjes

Leuke zwembaden en stranden in Noord-Holland

Leuke stranden en plekjes in Castricum, Callantsoog, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee en nog veel meer vind je hier. Openluchtzwembaden, binnenzwembaden, recreatieplassen, strandjes, bosbaden en tropische zwemparadijzen.

Vind hier een leuk binnenzwembad, buitenzwembad of strand voor kinderen in Noord-Holland.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 61 resultaten
Pagina: 12
totaal 61 resultaten
Pagina: 12

Waar kun je leuk zwemmen met kinderen in de regio Kop van Noord-Holland?

De meeste kinderen zijn gek op zwemmen! In een zwembad of buiten zwemmen in een meer, zwemmen in zee of zwemmen in een recreatieplas. Wij verzamelden de fijnste zwemplekken in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder voor je.

Binnen zwemmen met kinderen in de regio Kop van Noord-Holland

Er zijn verschillende leuke binnenzwembaden voor kinderen. Vaak met een peuterbadje, ondiep bad, recreatiebad en een wedstrijdbad. Sommigen met springplanken en duikplanken, anderen met glijbanen! Altijd met toezicht door een badmeester. Ideaal voor vrij zwemmen, ouder-kind zwemmen en disco zwemmen in het weekend! Op deze pagina vind je alle zwembaden in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder.

Buiten zwemmen met kinderen in de omgeving van Kop van Noord-Holland

In Kop van Noord-Holland zijn er ook veel fijne buiten zwemplekken: denk aan een buitenzwembad, een bosbad, een natuurbad, een recreatiegebied met recreatieplas of een strandje bij een meer.

Extra fijn als de bodem langzaam afloopt of het zwemgebied is afgebakend. Of als er voor peuters en kleine kinderen een pierenbadje, kinderbadje of spartelvijver bij is. Als er een kindvriendelijk strandje of zwemsteiger bij is waarop kinderen met zand of stenen kunnen spelen is het ideaal. Soms staan er zelf leuke speeltoestellen in het water of op het strand voor extra waterpret!

Ook leuk: de stadsstranden waar je in de stad kunt zwemmen! Wij verzamelden alle buiten zwemplekken waar kinderen veilig kunnen zwemmen in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder voor je.