Op pad met de duinmagiër!Terug naar het overzicht

Bekijk de duinen eens door de ogen van de duinmagiër. Speuren en ontdekken in de natuur! 5-10 jr

Bekijk de duinen eens door de ogen van de duinmagiër. Met behulp van zijn logboek en kaart ontdek je de geheime plekken in de duinen. In het logboek staan spannende opdrachten die je kunt doen! De benodigdheden voor de opdrachten zitten in een bijbehorende rugzak. Doe je mee?

Als je de vragen goed invult ga je naar huis met een Duinmagiër diploma!

Na een korte uitleg aan de balie krijgt elk groepje (van 4 personen) een rugzak mee met opdrachten en bijbehorende materialen. Deze speurtocht is geschikt voor kids van 5-10 jaar.

De tocht duurt ongeveer 1,5 uur, dus uiterlijk voor 14.30 uur starten.

TIP: maak van een verjaardagsfeestje een onvergetelijke dag met deze natuurspeurneuzentocht. Je kunt de tocht natuurlijk extra leuk maken door ook een bezoekje te brengen aan het bezoekerscentrum (gratis).

Bezoekerscentrum de Hoep

Johannisweg 2
1901 NX Castricum
Openingstijden

Dinsdag t/m zondag, reserveren is noodzakelijk!

Op maandag is het niet mogelijk een rugtas te huren, want dan is het Bezoekerscentrum De Hoep gesloten. In de vakanties van de regio Noord, zijn zij wel geopend op maandag en zijn de rugtassen gewoon te huur.


Prijs € 8 huur per rugzak (voor 4 personen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Bekijk hier wat wél kan