Eten bij ErnstTerug naar het overzicht

Lekker eten of een super tof kinderfeestje met alles erop en eraan? Dat kan Bij Ernst in De Rijp.

Bij Ernst hebben ze een speciale plek voor kinderen, waar je lekker kunt spelen en je eigen ding kunt doen. Niet gek dus, dat ze ook hele leuke kinderfeestjes organiseren!

Bij ontvangst krijg je een heerlijke welkomstcocktail! Daarna mag de jarige job zelf beslissen welke activiteiten jullie gaat doen. Cupcakes versieren, een verkleed- en schminkfeest, springen op een luchtkussen, oud Hollandsche spelletjes doen, of je eigen schort maken.

Daarna zelf de keuken in om tomatensoep en kaas/worstenbroodjes te maken en zelf aan de slag met appels voor een heerlijke appelmoes (en daarna natuurlijk alles heerlijk opsnoepen).

Ook kunnen ze bij Ernst een lekkere verjaardagstaart voor je maken en kun je ook nog de keuken in om je eigen dessert te maken…

Klik op de roze websitebutton voor meer info!

TIP: Neem ook eens een kijkje bij alle Kidsproof blogs!

Bij Ernst

Oosteinde 31-33
1483 AC De Rijp
Openingstijden Kijk op de website voor meer info! Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas intochten in de Kop van Noord-Holland

Sinterklaas intochten in de Kop van Noord-Holland

2023 - De Sint komt binnenkort weer in het land. Wanneer komt hij bij jullie aan? Check hieronder wanneer Sinterklaas bij jullie in de buurt langskomt!

Naar de leukste Sinterklaasintochten