Disco feestje!Terug naar het overzicht

Bij de Bruijn-Bonel lekker dansen op je favoriete muziek, spelletjes doen en een workshop!

Je viert het feestje in een prachtige zaal die voorzien is van een mooie lichtinstallatie met disco lampen en blacklite. Ook wordt de zaal versierd met slingers en ballonnen waardoor het een echte verjaardag disco is.

Er staat een bar waar de kinderen onbeperkt limonade kunnen halen.  Ze krijgen diverse lekkere hapjes tussendoor, denk aan; snoep, chips, spekjes maar ook gezonde snacks.

Er is iemand die het hele feestje begeleid met leuke dansjes en spelletjes maar ook zorgt voor de muziek. De kinderen kunnen alle muziek aanvragen die ze graag willen horen zodat ze daar lekker op kunnen dansen en losgaan. Er worden diverse leuke spellen gespeeld en blacklite bandjes uitgedeeld voor een extra leuk effect in het donker. Tussendoor krijgen de kinderen krijgen een workshop streetdance / hip-hop.

Bij een verjaardag horen natuurlijk ook  cadeautjes die alle kindjes mee hebben gebracht. Deze worden aan de jarige gegeven door middel van een leuk spel wat we spelen. Uiteraard vergeten we ook niet om de jarige toe te zingen.

Het feestje duurt ongeveer 2 uur maar kan worden uitgebreid met verschillende opties.
Bijvoorbeeld:
- Een aansluitend diner. Met keuze uit patat, pannenkoeken of poffertjes.
- Cup cakes versieren. Aan een tafel vol met leuke en lekkere versiersels kunnen de kinderen de mooiste en lekkerste cup cakes maken.
- Knutselen. Met diverse knutselmaterialen kunnen de kinderen een leuk cadeautje maken voor de jarige. (of iemand anders)
Dit zijn enige voorbeelden maar in overleg is er nog veel meer mogelijk.

*Komen er meer dan 10 kinderen dan komt er afhankelijk van het soort feestje een toeslag per extra kind bij.

TIP: heb jij de Kidsproof shoppingroute in Alkmaar al gedaan?

Danscentrum de Bruijn-Bonel

De Jagerstraat 2
1823 CV Alkmaar
Openingstijden In overleg Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de lente!

Eropuit in de lente!

In het voorjaar zijn er heel veel leuke (buiten)uitjes. We hebben ze voor je verzameld.

Naar de tips