Ponyfeestje bij DapperstalTerug naar het overzicht

Heb jij een paardenfan thuis? Dan is dit echt een ontzettend leuk kinderfeestje met ponyrijden!
Vind je paarden helemaal geweldig? Houd je van ponyrijden, pony’s borstelen en met ze te knuffelen? Vier dan jouw kinderfeestje bij Dapperstal in Sint Maartensbrug.
Bij Dapperstal is voldoende ruimte om zowel binnen als buiten te spelen. Ook het ponyrijden kan binnen plaats vinden, mocht dat nodig zijn.

Voor € 90,- hebben zij de hele middag plezier met de pony's en alle andere activiteiten. Hiervoor mag je 3,5 uur bij Dapperstal verblijven met 7 kinderen, inclusief de jarige. Verder zijn inbegrepen: cakejes plus versieringen, een zakje chips, waterijsje (of in de winter een dropsleutel) en onbeperkt limonade.

Als de jarige job meer kinderen wil uitnodigen, is dat uiteraard ook mogelijk. Er is immers ruimte genoeg bij Dapperstal. De meerprijs bedraagt dan € 10,- per kind. Wanneer je ook hoefijzers wilt schilderen, is de meerprijs € 2,50 per kind.

Klik op de websitebutton voor meer info en foto's van het kinderfeestje.

TIP: kijk voor meer inspiratie voor traktaties voor op school of op de BSO even in onze DIY categorie!

Dapperstal

Ruigeweg 29
1752 HB St. Maartensbrug
Openingstijden Bel even om een kinderfeestje te reserveren. Prijs € 90 voor een feestje met 7 kindjes Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas tips!

Sinterklaas tips!

Dit jaar is anders dan anders, maar we maken er evengoed een feestje van om met deze Sinterklaastips!

Naar de Sinterklaasspecial