Holle Bolle Boom partijtje!Terug naar het overzicht

Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Openingstijden

Kinderpartijtje in overleg

Geopend elke dag van 09:30 -- 18:00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag tot 19:00 uur

Gesloten op 25 december en 1 januari

Prijs Vanaf € 10,95 / begeleiders gratis!
Een KinderFeest, VIPFeest, DivaFeest of PiratenFeest. Het kan allemaal bij de Holle Bolle Boom!

Superleuk je verjaardagspartijtje vieren bij de Holle Bolle Boom. Er zijn verschillende thema's. Welke past bij jou? 

KinderFeest

De kids mogen spelen in de Holle Bolle Binnen of Buiten of plons. Er is het hele kinderfeest onbeperkt limo drinken. Het smullen bestaat uit lekkere frieten met saus. Dat wordt natuurlijk een groot feest voor de jarig job en zijn vriendjes & vriendinnetjes! Check de website om een plekje te reserveren!

VIPFeest

Klimmen in de Binnen gecombineerd met spetteren in de Plons of spelen in de Buiten. Smullen van de Jungle Jeep met frietjes en een snack en wat dacht je van onbeperkt limonade drinken? Natuurlijk komt Koning Pa-Radijs even langs voor een leuk fotomoment met de VIP gasten!

DivaFeest

Glitters, roze en zoetigheden! Dat zijn de ingrediënten van het DIVA feest. De meisjes worden gekroond tot Diva, de jongens tot Bodyguard en het feest kan beginnen. Twee belevenissen, cup cakes versieren, onbeperkt limonade drinken en op de foto met koning Pa-Radijs. Wat jullie gaan eten? Een High Limonade! Poffertjes, frites, knakworstjes en spekjes op een roze etagère. Is dat Diva of niet?!

PiratenFeest

De jarige piraat krijgt bij binnenkomst een schatkist met daarin alles wat nodig is om als een echte Piraat aan de speurtocht te beginnen. Ook dit partijtje is met twee belevenissen (keuze uit Holle Bolle Binnen, Buiten en Plons) en met een fotomoment en met eten!

Klik voor meer info even door naar de website via de roze button!

TIP: kijk ook eens bij onze verzameling kinderwinkels in en om Alkmaar!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs