Avontuurlijk feestjeTerug naar het overzicht

Klimparcours, blotevoetenpad, speelvijver, verstoppertjesbos en meer bij Land van Fluwel!

Jij, je vrienden en vriendinnen kunnen helemaal vrij in de bol in het uitdagende avonturenpark in Sint Maartenszee. Klim en klauter in het nieuwe Keiland, speel in het verstoppertjesbos, loop met z’n allen het blote voetenpad en race als een coureur over de skelterbaan. Met mooi weer kun je afkoelen en spelen bij Strand van Fluwel.

Een kinderfeest op Land van Fluwel is inclusief entree voor het park, limonade, iets lekkers en chips. Je kunt zo lang op het park verblijven als gewenst. Check de 2 feestpakketten onder het kopje Prijs!

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info.

TIP: bekijk hier de leukste kindvriendelijk restaurants in de Kop van Noord-Holland!

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
1753 GD Sint Maartenszee
Openingstijden Open van eind maart t/m eind oktober Prijs Entree tot het park, limonade met wat lekkers & eenmaal chips tussendoor: € 12 per kind.
Entree tot het park, limonade met wat lekkers, eenmaal chips tussendoor en afsluiten met een pannenkoek of patat met frikandel/kroket en limo: € 17 per kind. Bij 4 kids, 1 begeleider gratis entree.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

De komende tijd zijn er weer hele leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial