Feest met zwemmen en bowlenTerug naar het overzicht

Zin in een zwem- of bowlfeestje? Bij Ooghduyne in Julianadorp kan je vanaf € 5,95 pp je partijtje vieren!

Sfeervol Ooghduyne heeft alles in huis voor een geslaagd partijtje! De kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, bij de bowling of in de binnen- of buitenspeeltuin. Zij verzorgen ook de limonade, patat en al het andere lekkers. Bij 8 kinderen of meer: jarige gratis! 

Actiefeestje 
Bowlen en daarna uitleven in het zwembad. Met onbeperkt limonade voor iedereen, een zakje snoep of waterijsje. Het feestje wordt in stijl afgesloten met frietjes met een frikandel of kroket!

Spetterfeestje 
Subtropisch zwemplezier, wie wil dat nou niet? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij….en ook nog frietjes met een frikandel of kroket...smullen! (max. 3 uur zwemmen)

Strikefeestje €
Gezellig bowlen met al jouw vrienden. Wie gooit er als eerste een strike? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij….en ook nog frietjes met een frikandel of kroket...smullen! (1 uur bowlen)

Minifeestje 
Met zijn allen lekker zwemmen en onbeperkt limonade drinken. Een zakje snoep of waterijsje maakt het minifeestje compleet! Alle dagen mogelijk, max. 3 uur zwemmen. 

Kijk voor meer info en extra's op de website van Ooghduyne via de roze websitebutton!

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Landal Beach Resort Ooghduyne

Van Foreestweg 20
1787 PS Julianadorp aan Zee
Openingstijden In overleg, bel of mail even! Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de lente!

Eropuit in de lente!

In het voorjaar zijn er heel veel leuke (buiten)uitjes. We hebben ze voor je verzameld.

Naar de tips