• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feest met zwemmen en bowlenTerug naar het overzicht

Zin in een zwem- of bowlfeestje? Bij Ooghduyne in Julianadorp kan je vanaf € 9,95 pp je partijtje vieren!

Een partijtje van uw zoon of dochter bij ons vieren? Ooghduyne heeft alles in huis voor een geslaagd feestje! De kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, bij de bowling, de midgetgolf baan of in de binnen- of buitenspeeltuin. Natuurlijk verzorgen zij ook de limonade, patat en al het andere lekkers.

Actiefeestje 
Bowlen en daarna uitleven in het zwembad. Met onbeperkt limonade voor iedereen, een zakje snoep of waterijsje. Het feestje wordt in stijl afgesloten met frietjes met een frikandel of kroket!

Spetterfeestje 
Subtropisch zwemplezier, wie wil dat nou niet? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij….en ook nog frietjes met een frikandel of kroket...smullen! (max. 2,5 uur zwemmen)

Strikefeestje of Midgetgolffeestje 
Gezellig bowlen of midgetgolfen met al jouw vrienden. Je krijgt er onbeperkt limonade voor alle feestgangers bij. Check de roze websitebutton voor meer info! 

Kijk voor meer info over de invulling van de kinderfeestjes en extra's op de website van Ooghduyne via de roze websitebutton!

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Landal Beach Resort Ooghduyne

Van Foreestweg 20
1787 PS Julianadorp aan Zee
Openingstijden In overleg, bel of mail even! Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Allemaal Alkmaar

Allemaal Alkmaar

Het Stedelijk Museum heeft een splinternieuwe familietentoonstelling Allemaal Alkmaar met veel leuks voor kinderen!

Kijk snel