• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

VR feestjeTerug naar het overzicht

Naast lasergamen, kan je nu ook een VR feestje vieren bij Lasertag Alkmaar! 8+
In de speciaal ingerichte gezellige VR Room van Lasertag Alkmaar beleef je de Virtual Reality ervaring optimaal. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Beleef de nieuwste VR Games Towertag of Cook’d Up.
Towertag is hèt ultieme lasergame spel, maar dan in de VR Wereld. Beweeg je door de Virtuele Arena door van Toren naar Toren te springen, terwijl je samenwerkt met je team-maatjes om de tegenstanders uit te schakelen tijdens een epische VR lasergame Battle. Er strijden tot wel 6 spelers tegelijk Towertag! En ben je met meer kinderen, dan wordt er gerouleerd en kunnen de andere kinderen meekijken met het VR Spel of gamen op de Wii.

Je kunt ook kiezen voor de VR Game Cook’d Up. Een echt familie vriendelijk team-building spel. Met 4 koks in de virtuele keuken is het gegarandeerd chaos! Werk samen om de meest heerlijke hamburgers te maken. Of maak er juist een rommeltje van. Er spelen bij deze VR Game 4 spelers tegelijk. En bij meer kinderen wordt er gerouleerd.

Het boeken van de VR Alkmaar-Room, is mogelijk vanaf 4 spelers. En boek je vanaf 8 spelers, dan krijg je er gratis Limo en Chips bij!

Boek nu dit gave VR feestje of een lasergamefeestje bij Lasertag !

Klik even door via de websitebutton voor meer info en om te reserveren!

VR Alkmaar

Koelmalaan 330
1812 PS Alkmaar
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Allemaal Alkmaar

Allemaal Alkmaar

Het Stedelijk Museum heeft een splinternieuwe familietentoonstelling Allemaal Alkmaar met veel leuks voor kinderen!

Kijk snel