Veiling PartijtjeTerug naar het overzicht

Ben je jarig? Vier dan je feestje hier! Je kunt terecht voor een SuperKOOL partijtje!

Jullie beginnen de dag met limonade en wat lekkers in het restaurant. Niet vergeten te zingen voor de jarige! Hierna doen jullie de keurtocht op het terrein van het museum. Ervaar hoe het is om een echte keurmeester te zijn! Kunnen jullie alle groenten en fruit vinden? En wat weten jullie eigenlijk van de dingen die te zien zijn in het museum?

Na de speurtocht nemen jullie plaats in de veilingbanken en veil zelf groenten! Wie wordt de super handelaar van de veiling en weet de veilingklok te stoppen op het juiste moment? Na alle actie hebben jullie natuurlijk trek gekregen! Sluit het feestje af met limonade, een patatje en een snack. Met natuurlijk een ijsje toe!

Bovenstaand feestje is aan te passen met allerlei andere superKOOLe activiteiten zoals bijvoorbeeld kaarsenmaken, SUPpen of varen met een elektrische fluisterboot. Klik even door naar de website van Museum BroekerVeiling via de website button voor de mogelijkheden.

Tijdsduur: 2 1/2 uur
Kosten: € 14,- per kind

TIP: naast dit groepsarrangement zijn er ook regelmatig leuke activiteiten voor kinderen! Houd onze Uitagenda met tips in de Kop van Noord-Holland in de gaten!

 

Museum BroekerVeiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Openingstijden

Openingstijden in april t/m oktober
Dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur
In juli en augustus ook op maandag

Openingstijden in november t/m maart
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Prijs Vanaf € 14,00 all in! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!