Feestje: boerderij, dieren & natuur in Kop van Noord-Holland
Natuur & dierenfeestjes

Feestje: boerderij, dieren & natuur in Kop van Noord-Holland

Vier een kinderfeestje in de natuur, met de boswachter, bij de boer, op de manege, op de kinderboerderij of in de dierentuin!

Alle leuke natuurfeestjes en dierenfeestjes in Kop van Noord-Holland op een rij. Een verjaardagsfeestje voor echte dierenvriendjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 35 resultaten
Pagina: 12
totaal 35 resultaten
Pagina: 12

Alle leuke kinderfeestjes in de natuur in de regio Kop van Noord-Holland

Duik met de jarige en zijn of haar vriendjes de natuur in! Op Kidsproof Kop van Noord-Holland hebben we alle natuurfeestjes in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder verzameld. Ga bijvoorbeeld mee met de boswachter als partijtje, doe een speurtocht door het bos, vier een kabouterfeestje op het kabouterpad of blaas de kaarsjes uit in het speelbos.

Verjaardagsfeestjes met dieren in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Zoek je een kinderfeestje met dieren in de regio Kop van Noord-Holland? Er is volop keuze uit verjaardagsfeestjes bij de boer, kinderfeestjes op de kinderboerderij, een feestje op manege of in de dierentuin. Nu nog kiezen! Wordt het een ponyfeestje, boerderijfeestje of partijtje op de speelboerderij? Er zijn veel leuke dierenfeestjes in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!