Feestje in ReddingmuseumTerug naar het overzicht

In het Reddingmuseum kun je op een interactieve manier kennis maken met redders en reddingboten!

Maak van je kinderfeestje een stoer avontuur in het Reddingmuseum en maak op een spannende en interactieve manier kennis maken met redders en reddingboten! Er is namelijk van alles te doen in het museum.
Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt in de windtunnel, beleef de wilde zee met de vaarsimulator, leer varen met het Heldenspel en leer knopen bij de knopentafel!

Kinderfeestje – € 8,75 per kind
Met dit partijtje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Buiten het vaarseizoen kan je bootjes schilderen met je vriendjes. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het Reddingmuseum. Tussendoor serveren wij lekkere limonade om de dorst te stellen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum! Begeleiders mogen gratis mee.

Kinderfeestje met begeleiding – € 9,75 per kind
Wil je begeleiding? Dat kan! Met dit verjaardagsfeest heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Een museumdocent helpt je met de speurtocht, begeleidt je tijdens de vaartocht of het bootje schilderen en vertelt bovenal vele mooie reddersverhalen. Je kunt de docent alles vragen over de reddingboten en alles wat te zien is in het museum. Tussendoor wordt er limonade geserveerd om de dorst te lessen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum! Begeleiders mogen gratis mee.

TIP: Ben jij al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Zo ontvang je kosteloos leuke tips en inspiratie direct in je mailbox!

Reddingmuseum Dorus Rijkers

Willemsoord 60g
1781 AS Den Helder
Openingstijden Het museum is op de volgende tijden geopend:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.00 - 17.00 uur
Prijs Kinderfeestje – € 8,75 per kind
Kinderfeestje met begeleiding – € 9,75 per kind
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

Er zijn best veel plekken waar je met de kids Sinterklaas een handje kunt geven en de Pieten kan meehelpen. We zetten de leukste tips voor je op een rijtje!

Bekijk ze hier!