Graffiti feestje!Terug naar het overzicht

Bij Tante Suus kun je een kunstenaars kinderfeestje vieren met graffiti spuiten!

Echt een supercool feestje! Ben je creatief en lijkt het je gaaf om zelf een graffiti schilderij te maken met spuitbussen? Dat kan!

Daarnaast staan in het atelier schildersezels waar jullie naar hartenlust kunnen schilderen. Ze hebben een ouderwetse draaischijf waar je potten of een vaas kan maken deze kunnen daarna natuurlijk mee naar huis om een bos bloemen in te doen. Heb je zelf een idee geef die je op jouw kinderfeestje wil doen? Geef het door en tante Suus regelt het!

Het kunstenaars kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur. Minmaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen

Compleet                                                                                                                          
Je kunt ook kiezen voor een compleet kunstenaars kinderfeestje. Je kunt dan cake versieren, een kunstenaars activiteit doen, lekker trampoline springen of buitenspelen en afsluiten met een heerlijk zelfgemaakte pizza of iets anders naar keuze. Het drinken komt uit de limonadefontein en die raak nooit leeg.

TIP: ontvang jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Schrijf je hier in!

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden Kinderfeestje in overleg Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial