Maak een sleutelhangerTerug naar het overzicht

Bij Tante Suus kan je kiezen voor een kinderfeestje sleutelhanger maken of memobord! 9-12 jaar
Nieuw bij Tante Suus! Workshops van De Hartjesfabriek voor kinderen. Even lekker creatief zijn en lekker knutselen. Je mag de memo borden of tassenhangers helemaal zelf maken zoals jij ze wilt en ze daarna natuurlijk mee naar huis nemen! De Workshops waar je uit kunt kiezen zijn:

Memo bord maken of (sleutel)hanger maken

Memo bord maken
Bij deze workshop maak je een memo bord van 30 bij 30 van door jou uitgekozen stof(fen) en versiert het zoals je dat zelf mooi vindt. Er zijn heel veel stofjes om uit te kiezen en heel veel mogelijkheden om het bord mee te versieren. Misschien heb je van te voren al een idee en anders zal je snel genoeg geïnspireerd raken door de voorbeelden en de vele keuzes die je kunt maken.

(Sleutel)hanger maken
Je kunt bij De Hartjesfabriek een prachtige hanger maken van mooie natuurlijke materialen en gave kralen. Je kiest zelf de kleur, kralen, lintjes, leren hartjes/sterren enz. en je maakt daar een prachtige, originele hanger van. Echt een sieraad voor aan je sleutel of bijvoorbeeld als tashanger!

Laat in de reservering weten of je Memoborden of sleutelhangers wilt maken

Hoeveel kost het feestje en hoelang duurt het?
De workshop (tas)hanger maken duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop memo bord maken duurt ongeveer 2 uur.  De kosten voor de workshops zijn €17,50 per persoon bij een groep van minimaal 6 personen exclusief eten en drinken. Het feestje wordt gegeven door een medewerker van Tante Suus.

De workshops zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 12+ jaar

Compleet kinderfeestje
Je kunt ook kiezen voor een compleet Workshop feestje. De kosten zijn dan €22,50 per persoon en het feestje duurt dan 3,5 uur. Bij het complete Workshop feestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden Op afspraak Prijs Zie tekst Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

Er zijn best veel plekken waar je met de kids Sinterklaas een handje kunt geven en de Pieten kan meehelpen. We zetten de leukste tips voor je op een rijtje!

Bekijk ze hier!