Maak een sleutelhangerTerug naar het overzicht

Bij Tante Suus kan je kiezen voor een kinderfeestje sleutelhanger maken of memobord! 9-12 jaar
Een super leuke activiteit bij Tante Suus! Workshops van De Hartjesfabriek voor kinderen. Even lekker creatief zijn en lekker knutselen. Je mag de memo borden of tassenhangers helemaal zelf maken zoals jij ze wilt en ze daarna natuurlijk mee naar huis nemen! De Workshops waar je uit kunt kiezen zijn:

Memo bord maken
Bij deze workshop maak je een memo bord van 30 bij 30 van door jou uitgekozen stof(fen) en versiert het zoals je dat zelf mooi vindt. Er zijn heel veel stofjes om uit te kiezen en heel veel mogelijkheden om het bord mee te versieren. Misschien heb je van te voren al een idee en anders zal je snel genoeg geïnspireerd raken door de voorbeelden en de vele keuzes die je kunt maken.

(Sleutel)hanger maken
Je kunt bij De Hartjesfabriek een prachtige hanger maken van mooie natuurlijke materialen en gave kralen. Je kiest zelf de kleur, kralen, lintjes, leren hartjes/sterren enz. en je maakt daar een prachtige, originele hanger van. Echt een sieraad voor aan je sleutel of bijvoorbeeld als tashanger!

Laat in de reservering weten of je Memoborden of sleutelhangers wilt maken

Praktische informatie
De workshop (tas)hanger maken duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop memo bord maken duurt ongeveer 2 uur.  Voor meer informatie over de kosten voor de workshops lees je verder via de roze button. 

De workshops zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 12+ jaar

Compleet kinderfeestje
Je kunt ook kiezen voor een compleet Workshop feestje. Bij het complete Workshop feestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

7x restaurant met speeltuin én terras!

7x restaurant met speeltuin én terras!

Ideaal met dit weer, jullie zitten lekker op terras en de kids schuiven tussen het spelen door aan.

Met deze 7 hotspots heeft iedereen het vast naar z'n zin!

Bekijk hier de 7 hotspots!