Slijmparty bij Tante SuusTerug naar het overzicht

Hou jij ook zo van slijm? Dan is dit kinderfeestje bij Tante Suus perfect voor jou en je vriendjes!
Info over het feestje
Tante Suus houdt van slijm en vooral van het zelf maken van slijm. Niets leukers. Hou jij ook zo van slijm? Dan is dit kinderfeestje perfect voor jou en je vrienden en vriendinnen.

Wat ga je doen?
Je gaat met zijn allen twee mooie soorten slijm maken. Jullie beginnen met glitterslijm of griezelslijm.
Lekker roeren en kneden en kliederen. Bij Tante Suus mag het allemaal. Jullie gaan natuurlijk ook zelf het slijmpotje versieren zodat je precies weet welke van jou is.

In de pauze krijg je wat lekkers te drinken en te eten en daarna gaat jullie weer verder met het maken van slijm. Een fluffy slijm met balletjes erin? Dat gaat zo lekker knetteren en voelt heel anders aan dan de structuur van glitter- of griezelslijm.

Superleuk om te doen. Jullie doen alle ingrediënten bij elkaar en gaan samen kneden totdat het niet meer plakt en jullie mooie slijm hebben.
Weet je al een naam voor jouw zelfgemaakte slijm? Die kun je op je zelfgemaakte etiket zetten. De potjes met slijm mogen jullie mooi ingepakt mee naar huis zodat je thuis weer lekker verder kunt spelen.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het Slijm feestje is voor de kinderen vanaf 7 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Slijm kinderfeestje. Bij het compleet Slijm kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

7x restaurant met speeltuin én terras!

7x restaurant met speeltuin én terras!

Ideaal met dit weer, jullie zitten lekker op terras en de kids schuiven tussen het spelen door aan.

Met deze 7 hotspots heeft iedereen het vast naar z'n zin!

Bekijk hier de 7 hotspots!