Tie Dye PartyTerug naar het overzicht

Bij Tante Suus in Heerhugowaard kan je een Tie Dye feestje vieren! Welk ontwerp ga jij maken?
Bij Tante Suus wordt er nu ook Tie Dye feestje gegeven. Hou jij van verf, kleding en kunst. Dan is dit feestje perfect voor jou!

Wat ga je doen?
Je gaat met zijn allen leuke T-shirts maken met je fantasieën. We beginnen met elastiek om de T-shirts te doen, zodat je een leuke form erin krijgt. Je krijgt keuze tussen alle kleuren van de regenboog. Lekker kliederen met het verf op het T-shirt zodat het een leuk effect geeft. Iedereen krijgt een naam op hun shirt dus raak je niet in de war. Nadat je T-shirt helemaal gekleurd is gaat de droger aan en krijg je je shirt na het feestje mee naar huis.

Praktische informatie
Een Tie Dye feestje duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen. Het feestje is leuk voor kids vanaf 7 jaar. Je kunt het feestje ook nog uitbreiden met onbeperkt limonade, cake versieren, een zakje chips, zelfgemaakte pizza en een ijsje. 

Klik even door via de websitebutton voor meer info en reserveren

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden Op reservering Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de lente!

Eropuit in de lente!

In het voorjaar zijn er heel veel leuke (buiten)uitjes. We hebben ze voor je verzameld.

Naar de tips