Zeemeermin zwemfeestjeTerug naar het overzicht

Doe een gaaf Zeemeerminnenfeestje bij Zwembad Hoornse Vaart en ga op zoek naar de schatkist!
Bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar organiseren we een uniek kinderfeestje voor zeemeerminnen! Dit zeemeerminfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar met zowel A- als B-diploma. Kinderen ouder dan 10 jaar hebben alleen een A-diploma nodig. Tijdens het programma proeven de kinderen aan de basis beginselen van het zeemeerminzwemmen en worden er verschillende spellen en opdrachten gespeeld. Na afloop krijgt de jarige job een verrassing. Voor en/of na het zeemeerminprogramma is er alle ruimte om lekker met elkaar vrij te zwemmen.

Origineel kinderfeestje
Het zeemeerminfeestje is een fantastische manier om de verjaardag van je kind op een originele manier te vieren. Tijdens het feestje gaan de kinderen als echte zeemeerminnen het water in en kunnen ze genieten van verschillende spellen en opdrachten. Het animatieteam zorgt voor een professionele begeleiding van het programma en zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijke dag beleven.
Er dienen minimaal 6 zeemeerminnen mee te doen aan het feestje. Zeemeerminfeestjes kunnen alleen worden gegeven op zaterdagen van 12.45 tot 13.30 uur en van 13.45 tot 14.30 uur. Op deze dag verzorgt ons animatieteam eveneens van 13.30 tot 16.00 uur gratis animatie.

Kosten zeemeerminfeestje
Zeemeerminfeestje: € 12,50 per kind (exclusief snackarrangement)

Klik door via de roze websitebutton voor meer info en reserveren.

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Check de site voor de dagen Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere maand versturen we een leuke nieuwsbrief bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je in!