• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Beachclub Wijk aan ZeeTerug naar het overzicht

Een heerlijk speelstrand, klauteren op de ballenberg en meer!

Trampoline springen, graven met de graafmachines of heerlijk klauteren op de ballenberg. Dat kan bij Beachclub Zuid (voorheen Warners)!

Zij berekenen een eenmalige bijdrage per dag per kind voor het gebruik van het speelstrand. Een polsbandje inclusief een beker limonade of frisdrankje kost € 4,20 en bestel je aan de (buiten)bar. Voor een eenmalig bedrag per dag kan je net zo lang spelen en springen als je wilt.

Het speelstrand is alleen toegankelijk voor kinderen van bezoekers van het strandpaviljoen, voor de huurders van ligbedden en kinderen met een abonnement of springkaart. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van een volwassene. 

Je kunt hier ook een kinderfeestje vieren. 

En vraag vooral even naar de Jut tas. Kinderen kunnen met de jut tas het strand schoonmaken en een volle tas is een ijsje waard!

TIP: klik even door naar ons overzicht met de leukste eropuit tips met kids in de Kop van Noord-Holland!

Beach Club Zuid

Strand Zuiderbad 90
1949 BZ Wijk aan Zee
Openingstijden 10 uur tot zonsondergang Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!