Feest bij de Noordzee!Terug naar het overzicht

Wil je eens iets anders met je partijtje? Ga korren met Gjalt aan de kust van de Noordzee! Gaaf!

Wil je een feestje dat je nooit meer vergeet? Ga dan korren met Gjalt en maak een bijzondere, enerverende en grappige excursie aan de kust van de Noordzee. Leer meer over het leven in de zee.

Hoe werkt het?

Jullie spreken een plek en tijd en hier ontmoeten jullie Gjalt Sparrius, de gids. Hij zal eerst een korte introductie geven met behulp van leskisten, en daarna vertrek je samen richting de zee. Niet iedereen hoeft de zee in, alleen diegene die er zin in hebben! Er zijn meerdere wetsuits aanwezig in verschillende maten al wordt het ook erg op prijs gesteld als je jouw eigen wetsuit meeneemt, en een handdoek.

Hierna ga je samen de zee in en de jarige trekt samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes het kornet over de bodem van de zee. Daarna wordt de vangst samen bekeken. Gjalt geeft inspirerende en grappige uitleg! Soms zit er wel een tong van dertig centimeter in het net! Altijd een verrassing.

Het feestje duurt 1,5-2 uur

Wist je dat korren met slecht weer ook prima te doen is? Alleen bij extreme weersomstandigheden gaat het korren niet door. (onweer en/of zware storm)

denatuurnatuurlijk.nl


Noordzee
Openingstijden Korren wordt gedaan van april tot en met oktober. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs