Elfendeurtjes route SchoorlTerug naar het overzicht

Bij het Buitencentrum Schoorlse Duinen is een superleuke Elfendeurtjesroute! Ook leuk als kinderfeestje!
Kom met je kinderen naar de Schoorlse Duinen voor een bezoek aan de elfjes. Want die leven daar ook. Ze spelen graag met de dieren in de duinen: zo speelt elfje Fier graag met de mier. De elfjes laten zich zelden zien, maar op de route door het speelbos vind je de deurtjes waarachter ze wonen.

Bij de balie van Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt een tas met - jawel - een heuse toverstaf klaar. Daarmee ga je mee op pad. Bij elk elfendeurtje hoort een opdracht voor de kinderen. Na elke opdracht mag je een toverspreuk doen, en het dier wat er bij hoort meenemen.

Als afsluiting vieren de kinderen samen met de dieren het feest van de seizoenen. En wat is een feest zonder iets lekkers te drinken en een koekje... Al leuk voor kindjes vanaf 2,5 jaar en deze route kan heel goed als kinderfeestje!

Klik voor meer informatie en reserveren even door via de websitebutton.

Elfendeurtjesroute Buitencentrum Schoorlse Duinen

Oorsprongweg 1
1871 HA Schoorl
Openingstijden Vanaf 1 juli 2018 Prijs Elfendeurtjes is € 8,50 per tasje (toverstokje, opdrachtenboekje en stickervel, loeppotje en diploma)
Extra kind € 2,50 (toverstokje en diploma)
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Tips voor de meivakantie

Tips voor de meivakantie

De meivakantie wordt tijdens de coronacrisis anders dan normaal. Kies daarom in de meivakantie voor elke dag één echte highlight en maak toch samen leuke herinneringen!

Tips voor een meivakantie thuis!