Themakisten van FeestkotersTerug naar het overzicht

Het organiseren van een te gek kinderfeest was nog nooit zó makkelijk met deze themakisten! (4 - 10 jaar)
Alles wat nodig is voor een geslaagd feest zit in de themakist van Feestkoters: originele verkleedkleding met accessoires, versiering, tafelaankleding, spelmaterialen en niet te vergeten een duidelijk draaiboek.

Aan het eind van elk Feestkoters-feest worden de kinderen beloond met een mooi diploma in de stijl van het gekozen thema. Je kan kiezen uit 5 verschillende thema’s te weten: Superhelden, Piraten, Prinsessen, Heksen en Voetbal.

Per thema is het ook mogelijk om gepersonaliseerde uitnodigingen en rijk gevulde Goodie Bags te bestellen. Hou Feestkoters in de gaten via social media voor leuke acties.

Klik even door via de websitebutton voor meer informatie.

Feestkoters

Laan van Keulen 59
1827 KR Alkmaar
Openingstijden Afspraken in overleg; mail of bel voor de mogelijkheden Prijs € 60,- voor 6 kinderen (inclusief 1 volwassenkostuum). Voor elk extra kind of volwassenkostuum € 5,- (tot max. 10 kinderen). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial