Themakisten van FeestkotersTerug naar het overzicht

Het organiseren van een te gek kinderfeest was nog nooit zó makkelijk met deze themakisten! (4 - 10 jaar)
Alles wat nodig is voor een geslaagd feest zit in de themakist van Feestkoters: originele verkleedkleding met accessoires, versiering, tafelaankleding, spelmaterialen en niet te vergeten een duidelijk draaiboek.

Aan het eind van elk Feestkoters-feest worden de kinderen beloond met een mooi diploma in de stijl van het gekozen thema. Je kan kiezen uit 5 verschillende thema’s te weten: Superhelden, Piraten, Prinsessen, Heksen en Voetbal.

Per thema is het ook mogelijk om gepersonaliseerde uitnodigingen en rijk gevulde Goodie Bags te bestellen. Hou Feestkoters in de gaten via social media voor leuke acties.

Klik even door via de websitebutton voor meer informatie.

Feestkoters

Laan van Keulen 59
1827 KR Alkmaar
Openingstijden Afspraken in overleg; mail of bel voor de mogelijkheden Prijs € 60,- voor 6 kinderen (inclusief 1 volwassenkostuum). Voor elk extra kind of volwassenkostuum € 5,- (tot max. 10 kinderen). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Bekijk hier wat wél kan