• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jutten op het strand!Terug naar het overzicht

Met zelf gevonden aangespoelde spullen op het strand coole schilderijtjes maken!

Jullie gaan met z'n allen aan tafel; het spannende verhaal van Jutter Jan wordt voorgelezen, jullie spelen het Juttershoedenspel en genieten van Jutterslimo en Jutterskoek.

Tijd om zelf op jutterspad te gaan! Met een echte jutterszak en een lijstje waarop precies staat wat je op het strand moet gaan zoeken ga je op pad. Wanneer je alles dat op je lijstje staat hebt gevonden, maak je later op die dag dikke kans op een juttersonderscheiding.

Daarna ga je je eigen schilderijtje maken van al je gevonden schatten. Dit kunstwerk mag je mee naar huis nemen maar pas wanneer je je juttersdiploma hebt ontvangen. De jarige job krijgt een gelukshaaientand!

TIP: Op zoek naar alle actuele evenementen in en om Alkmaar? Die vind je hier in de Uitagenda!

Gejut

Ankerstraat 13
1931GL Egmond aan Zee
Openingstijden Wil je je kinderfeestje bij Gejut vieren? Mail dan naar info@gejut.nl voor meer informatie! Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!