icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Holle Bolle Boom partijtje!Terug naar het overzicht

Een KinderFeest, VIPFeest, DivaFeest of PiratenFeest. Het kan allemaal bij de Holle Bolle Boom!

CORONA UPDATE: t/m 22 augustus 2020 is de Holle Bolle Boom alleen toegankelijk voor campinggasten en per 1 juni ook voor abonnementhouders, dus géén losse ticketverkoop. Helaas moeten we nog even geduld hebben.

Superleuk je verjaardagspartijtje vieren bij de Holle Bolle Boom. Er zijn verschillende thema's. Welke past bij jou? 

KinderFeest

De kids mogen spelen in de Holle Bolle Binnen of Buiten of plons. Er is het hele kinderfeest onbeperkt limo drinken. Het smullen bestaat uit lekkere frieten met saus. Dat wordt natuurlijk een groot feest voor de jarig job en zijn vriendjes & vriendinnetjes! Check de website om een plekje te reserveren!

VIPFeest

Klimmen in de Binnen gecombineerd met spetteren in de Plons of spelen in de Buiten. Smullen van de Jungle Jeep met frietjes en een snack en wat dacht je van onbeperkt limonade drinken? Natuurlijk komt Koning Pa-Radijs even langs voor een leuk fotomoment met de VIP gasten!

DivaFeest

Glitters, roze en zoetigheden! Dat zijn de ingrediënten van het DIVA feest. De meisjes worden gekroond tot Diva, de jongens tot Bodyguard en het feest kan beginnen. Twee belevenissen, cup cakes versieren, onbeperkt limonade drinken en op de foto met koning Pa-Radijs. Wat jullie gaan eten? Een High Limonade! Poffertjes, frites, knakworstjes en spekjes op een roze etagère. Is dat Diva of niet?!

PiratenFeest

De jarige piraat krijgt bij binnenkomst een schatkist met daarin alles wat nodig is om als een echte Piraat aan de speurtocht te beginnen. Ook dit partijtje is met twee belevenissen (keuze uit Holle Bolle Binnen, Buiten en Plons) en met een fotomoment en met eten!

Klik voor meer info even door naar de website via de roze button! LET OP: alleen mogelijk van september 2021 t/m maart 2022

TIP: kijk ook eens bij onze verzameling kinderwinkels in en om Alkmaar!

Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Openingstijden LET OP: alleen mogelijk van september 2021 t/m maart 2022 Prijs Vanaf € 10,95 / begeleiders gratis! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zover, de kinderen hebben zomervakantie! Er is ontzettend veel te doen in onze regio de 6 weken dat we vrij zijn.

Heb je onze zomerspecial gemist met 18 zonnige zomeruitjes? Check 'm hieronder!

Naar de 18 zomertips!