Super TrampolinesTerug naar het overzicht

Bij Monkey Town in Schagen hebben ze mega grote trampolines, glijbanen en een grote speelkooi!

Monkey Town Schagen is een veelzijdig overdekt speelparadijs, een plek waar van alles te doen is en waar kinderen lekker kunnen spelen.

Er zijn mega grote trampolines, een foam pit, glijbanen waaronder twee hele stoere (voor de echte waaghalzen) en een grote speelkooi met allerlei hindernissen. Klimmen, klauteren en glijden. Alles kan in een veilige omgeving.

Voor de peuters en kruipers is er een speciaal ontwikkeld peutergedeelte met lego blokken, trampolines en de bekende ballenbak. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders ontspannen kunnen toekijken of lekker mee kunnen spelen.

Begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en kunnen genieten van verse bonenkoffie, comfortabele stoelen en gratis Wifi. Je kunt dus surfen of zelfs werken terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs.

Iedere doordeweekse dag (behalve in de schoolvakanties) kun je voordelig met je peuter komen spelen. Je krijgt korting wanneer je voor 11:30 binnenkomt en je mag zo lang blijven als je wilt. Het peutertarief geldt voor kindjes van 1 tm 3 jaar. Kinderen jonger dan 1 jaar zijn gratis.

Klik even door voor meer info op de website.Monkey Town Schagen

Groeneweg 1
1741 TZ Schagen
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs