Jungle Escape PartyTerug naar het overzicht

Speel de escape game samen met je vriendjes en vriendinnetjes en leef je uit in Monkey Town Uitgeest! 6+
WIN een compleet kinderfeestje voor 5 kindjes in de escape room van Monkey Town Uitgeest! De escape room en spelen in het speelparadijs!

Meedoen is simpel:
- Reageer onder het Facebookbericht van de actie op zondag 8 maart 2020 dat je kans wilt maken om deze prijs te winnen
- Belangrijk: zorg dat je staat ingeschreven voor onze maandelijke nieuwsbrief
- De winnaars maken we donderdagavond (12 maart) bekend via de Facebookpagina van Kidsproof Kop van Noord-Holland De prijs is het hele jaar geldig!

Over het escape room kinderfeestjes
Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!
Een geweldige ervaring! Opgesloten in een Escape Room met kinderen. Voltooi samen alle puzzels en opdrachten binnen het uur. Het is pittig, maar gaat zeker lukken!

Hoe ziet het feestje eruit:
  • Entree en ontvangst
  • Onbeperkt limonade
  • Frites met mayonaise en snack.
  • Cadeautje voor de jarige
  • 1 uur Kidsescaperoom (plus 10 minuten uitleg)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (1 ouder moet mee ter begeleiding in de Escape Room)
  • Gratis entree voor de begeleiders
Prijs per kind € 16,95, minimaal 5, maximaal 8 kinderen.

Niet jarig wel de EscapeRoom spelen?
We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, of gewoon wanneer je zin hebt. Kosten zijn dan € 12,95 per kind inclusief toegang tot het speelparadijs. Reserveren kan via de websitebutton!

Monkey Town Uitgeest

Molenwerf 20
1911 DB Uitgeest
Openingstijden Reserveren kan via de websitebutton Prijs De Jungle Escape Party kost per kind €16,95. Gewoon de Jungle kids Escape Room boeken? Dan zijn de kosten € 12,95 per kind, inclusief toegang het het speelparadijs. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

21 x Halloween tips voor thuis

21 x Halloween tips voor thuis

Lekker thuis griezelen, dat vinden alle kinderen leuk en spannend! We hebben 21 Halloween activiteiten voor thuis bedacht. Griezel je mee?

Griezelen maar!