Jungle Escape PartyTerug naar het overzicht

Speel de escape game samen met je vriendjes en vriendinnetjes en leef je uit in Monkey Town Uitgeest! 6+
Over het escape room kinderfeestjes
Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!
Een geweldige ervaring! Opgesloten in een Escape Room met kinderen. Voltooi samen alle puzzels en opdrachten binnen het uur. Het is pittig, maar gaat zeker lukken!

Hoe ziet het feestje eruit:
  • Entree en ontvangst
  • Onbeperkt limonade
  • Frites met mayonaise en snack.
  • Cadeautje voor de jarige
  • 1 uur Kidsescaperoom (plus 10 minuten uitleg)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (1 ouder moet mee ter begeleiding in de Escape Room)
  • Gratis entree voor de begeleiders

Niet jarig wel de EscapeRoom spelen?
We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, of gewoon wanneer je zin hebt. Reserveren kan via de websitebutton!

Monkey Town Uitgeest

Molenwerf 20
1911 DB Uitgeest
Openingstijden Reserveren kan via de websitebutton Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial