• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feest in Museum KranenburghTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in STUDIO C en maak een te gek kunstwerk met al je vriendjes en vriendinnetjes!
Wist je dat je bij Museum Kranenburgh een kinderfeestje kunt vieren? Je kunt het feestje vieren in STUDIO C, het educatief atelier van Museum Kranenburgh in Bergen!

Vier je verjaardagsfeestje bij ons in STUDIO C en maak met al je vriendjes en vriendinnetjes een te gek kunstwerk!

STUDIO C, het educatief atelier van Museum Kranenburgh, wordt voor de workshop feestelijk versierd. Na een kennismakingsrondje gaan jullie een aantal kunstwerken in het museum bekijken ter inspiratie. Dit kunnen schilderijen zijn, beelden, foto’s, tekeningen of misschien wel kunstwerken van vreemde materialen. 

Dat gaan jullie samen ontdekken. Daarna maken jullie in Studio C ieder een eigen kunstwerk om mee naar huis te nemen. Tussendoor genieten jullie van heerlijke muffins met slagroom en limonade.
Mmmm… wat een feest!

Wil je meer weten? Lees dan verder via de roze button en scroll door naar kinderfeestjes. Als je op de link "hier" klikt staat alle info.

Museum Kranenburgh

Hoflaan 26
1821 CR Bergen
Openingstijden Op aanvraag Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!