Stoer kinderfeestje! 8+Terug naar het overzicht

Bij Outdoorpark Alkmaar kun je samen de avontuurlijke Obstacle Run overwinnen! Stoer!

 

Ben je klaar om je verjaardag te vieren op een manier die je nooit zult vergeten? Outdoorpark Alkmaar heeft het recept voor een unieke en avontuurlijke kinderfeestjes!

Een uniek en avontuurlijk kinderfeestje!
Stel je voor: jij en je vriendjes staan klaar om de Obstacle Run te trotseren, samen obstakels overwinnen en een geweldige tijd te beleven. Dit avontuurlijke kinderfeestje draait om plezier en samenwerking. Een ervaren begeleider leidt de weg terwijl jij en je vrienden het park ontdekken. Deze buitenactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur vol spannende avonturen! Een kinderfeestje kan worden geboekt voor minimaal 8 deelnemers, en we raden een leeftijd van minimaal 8 jaar aan voor deelname.

Maak je feestje speciaal
En er is meer! Outdoorpark Alkmaar heeft speciale arrangementen samengesteld om jouw kinderfeestje nog specialer te maken:

- Obstacle Run + Boogschieten
- Obstacle Run + Onderwaterleven
- Obstacle Run + Teambuilding

Voor slechts € 2,- per persoon kunnen de kinderen aansluitend genieten van zwembad Hoornse Vaart. Zwembaden, glijbanen en interactieve spellen wachten op hen voor een spetterende afsluiting van de dag.

Kies het arrangement dat het beste bij jou en je vrienden past en maak van je verjaardag een dag vol avontuur en plezier! Daarnaast kan je ook een activiteit op maat organiseren en kan je je feestje combineren met een heerlijk snackarrangement.

Dus, trek je avontuurlijke schoenen aan en vier je verjaardag bij Outdoorpark Alkmaar. 

Klik door via de roze websitebutton voor de verschillende arrangementen en het boeken van een feestje!

Outdoorpark Alkmaar

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Kinderfeestje op reservering Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!