Poppentheater kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Bij Poppentheater Bergen kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar hun partijtje vieren, maar ook families!

Mevrouw Hoedjes van Poppentheater Bergen geeft weer voorstellingen exclusief voor kinderpartijtjes of groepen van 10-15 personen (leuk als familie-uitjes met kleine kinderen!)

Voor kinderfeestjes geldt een groepje per keer met maximaal  8 kinderen en 2 begeleiders.

In het intieme theatertje van Mevrouw Hoedjes wordt gespeeld met spullen, poppen en beesten. 

Het is mogelijk om met een groepje per keer, je verjaardag te vieren. Maximaal aantal personen is 8 kinderen en 2 volwassenen. De speelduur is ongeveer 50 minuten. Na afloop krijgen alle kindjes limonade en iets lekkers.

Kosten € 75 (contant, er is geen pin). Speeldagen en tijd in overleg.

Over de voorsteling
Oh Ooievaar, wat heeft hij nou bedacht? Hij wil zo graag zelf een eigen ei uitbroeden, maar hoe moet dat nou als je een mannetjes ooievaar bent. Natuurlijk gaan Mol en Kleine Beer dit probleem helpen oplossen.

Als je wilt weten hoe het verder gaat, kom dan naar de voorstelling Oh, Oh, Ooievaar, in Poppentheater Bergen met al je vriendjes, vriendinnetjes en familie.

Reserveren kan telefonisch of via de mail
 

Poppentheater Bergen

Kapelweidtje 5
1861 JH Bergen
Openingstijden Kinderfeestje in overleg Prijs € 75 (contant) voor maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar de Zomerspecial