• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

SUP SpiritTerug naar het overzicht

Ga het water op met een SUP van SUP Spirit in Hoorn en omstreken!

Het water op! Met een SUP van SUP Spirit kun je suppen waar je maar wilt. Je kunt hier niet alleen een SUP huren, maar ook super leuke suplessen volgen of een kinderfeestje vieren! 

Wat is suppen eigenlijk?
Suppen staat voor 'stand-up-paddle'. Door een lange peddel kunnen de suppers op hun board blijven staan en zichzelf over het water voortbewegen. Overal waar water is, kun je dus eigenlijk bijna wel suppen

SUP Spirit
SUP Spirit is een Stand Up Paddle school voor mensen die ontspanning, sportiviteit & plezier willen combineren. SUP Spirit is actief in West-Friesland en Noord-Holland. Ze hebben vaste locaties in Enkhuizen, Medemblik, Hoorn en Edam. Supspirit vaart langs een aantal vaste routes in Hoorn en omstreken, heb je zelf een voorkeur? Geen probleem! De trailer van Supspirit brengt de boards naar jouw gewenste locatie.

Voor meer informatie over SUP Spirit, klik je op de roze button. 

SUP Spirit

Streektuinen 28
1624GN Hoorn
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!