LEGO feestje!Terug naar het overzicht

Ben jij een echte lego fan? Ben jij goed in bouwen? Dan is dit feestje bij Tante Suus echt iets voor jou!
Jullie gaan namelijk verschillende torens en bouwwerken maken en op zoek naar verschillende bouwstenen in een te gekke speurtocht. En natuurlijk, wie maakt zo snel mogelijk de hoogste toren?

Wat doen ze bij het lego feestje?
Jullie gaan een zo hoog mogelijke toren maken. Zowel alleen als met de groep. Verbreek jij het “Tante Suus Toren record?” En zij testen hoe goed jouw geheugen is. Kan jij het bouwwerk precies namaken? Ook zijn ze benieuwd naar jullie samenwerking. Met behulp van walkie-talkies gaan jullie in 2 groepen op zoek naar lego stenen. Daarna bouw je met deze stenen een bouwwerk. Lukt het om precies hetzelfde bouwwerk te maken als de andere groep, zonder dat je elkaar ziet?

Praktische informatie
Lego feestje duurt ongeveer 1,5 uur. Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen. Het Lego feestje is voor de kinderen vanaf 5 jaar.

Compleet kinderfeestje?

Je kunt ook kiezen voor een compleet Lego kinderfeestje. Bij het compleet Lego kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Tante Suus

Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
Openingstijden In overleg Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!