• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Tipi-feestje!Terug naar het overzicht

Ben je jarig of heb je zin in een megacool feest? Tover je woonkamer of slaapkamer om in een Tipikamp!
Ben je jarig of heb je zin in een megacool feest? Zet de stoelen en tafel aan de kant en tover je woonkamer, zolder of slaapkamer in een feestelijk Tipikamp.

Tipi-feestje kan dat allemaal voor je regelen in de volgende thema’s: Sweet Dreams, Eenhoorn, Disco, Safari, Tik Tok of Voetbal!

De slaapfeestjes kan je al boeken vanaf 2 personen. Hoe leuk om dit samen met je bestie te doen in het weekend of een schoolvakantie als ze bij je komt logeren?!

Maar als kinderfeestje is het natuurlijk ook fantastisch. Bestaat het slaapfeestje uit jongens én meisjes of uit meer dan 8 personen, dan kan je thema's combineren en slaapt iedereen in zijn favoriete tipitentje. Deze superleuke slaapfeestjes zijn inclusief:

- Tentjes
- 1-Persoons luchtbed (6 x 191 x 25cm)
- Beddengoed
- Deken en kussen
- Slingers
- Verlichting (excl. batterijen)
- Slaapmasker
- Accessoires afhankelijk van het thema
- Cadeautje voor de jarige

Voor meer informatie klik je op de roze button!

Tipi-feestje


Egmond aan Zee
Openingstijden In overleg Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!