• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Pers & Adverteerders

Pers
We verschijnen regelmatig in de media, lokaal en landelijk, om daar onze favoriete uittips te delen, te praten over (lokaal) ondernemerschap, de rol van vrouwelijke ondernemers en/of online marketing. Zoek je iemand die de leukste tips van dit moment met je deelt? Zoek je een spreker of wil je advies over trends en ontwikkelingen binnen onze doelgroep en/of het recreatie-aanbod in Nederland?

Voor lokale pers & media: claudine@kidsproof.nl | 06-1297 0106
Voor landelijke pers & media: annemarie@kidsproof.nl | 06-5204 2277


Adverteerders
Richt je je op ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar? Is het 'hoofd Sociale Zaken' van een gezin jouw DMU? Wil je deze doelgroep online (beter) bereiken? Lokaal of landelijk? Ben je 100% Kidsproof?

Kidsproof.nl is het grootste platform voor ouders die in hun vrije tijd leuke dingen met hun kinderen willen doen. We helpen je je doelgroep te bereiken, je boodschap in passend beeld en tekst te vertalen en zo je onderneming, product of dienst onder de aandacht te brengen. We zorgen voor méér traffic, méér bezoek en méér klanten.

Door ons grote online bereik zijn we óók een geschikt platform voor samenwerkingen met landelijke adverteerders die zich ouders en gezinnen richten.

Sinds onze start hebben we al meer dan 12 miljoen gebruikers geïnspireerd met onze tips en méér dan 3.000 organisaties geholpen hun doelgroep te bereiken! 

Benieuwd naar ons bereik? Nieuwsgierig hoe we jouw organisatie kunnen helpen om je doelgroep beter bereiken?

Mail naar claudine@kidsproof.nl of bel Claudine op 06-12970106, zij kan je verder helpen.

(Nb: lokale organisaties kunnen zich lokaal bij ons aanmelden.)