Brownies&downieS AlkmaarTerug naar het overzicht

Ambachtelijke kaart, bijzonder personeel, huiselijke sfeer mét een gave speelhoek voor kids!

In dit sfeervolle lunchcafe word je bediend door mensen met een beperking wat zorgt voor een gezellige, spontane en gemoedelijke sfeer.
Naast de uitgebreide kaart en de huisgemaakte brownies met TonY’S Chocolonely chocolade kun je hier ook uitstekend vertoeven met de kids.

In de grote speelhoek met een speelhuis, keukentje , verkleedhoek, boekenkast, kinderbar,  en heel veel ander speelgoed vermaken de kids zich op en top. Psst, een kleine waarschuwing: eenmaal binnen willen de kinderen niet meer naar huis.

Ook op de kaart wordt er rekening gehouden met de kleintjes. Ze hebben een speciale kidskaart met kindertosti, boterham met lekkers, verse fruithap, kinder- cappuccino,  limonade…Brownies&DownieS Alkmaar heeft het allemaal.

Je kunt hier op zaterdag- en zondagavond ook terecht voor een heerlijk diner! Klik even door via de roze websitebutton voor meer info. 

TIP: ben je op zoek naar leuke uitjes in de regio? Klik dan nog even door naar onze Eropuit categorie!

Brownies&downieS Alkmaar

Kanaalkade 17
1811 LP Alkmaar
Openingstijden Check de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Anders kijken in Stedelijk Museum Alkmaar!

Kom in de herfstvakantie naar Stedelijk Museum Alkmaar en maak bijvoorbeeld een #museumselfie of verzin een liedje bij de kunstwerken die je ziet.

Wel vooraf reserveren!