Happy Italy AlkmaarTerug naar het overzicht

Kom genieten bij Happy Italy met speelhoek voor de kids en heel betaalbaar!
Bij Happy Italy kun je met de hele familie genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten. Van verse pizza’s tot pasta’s en van frisse salades tot zoete desserts. Op de menukaart staat voor iedereen wat lekkers. Met ruim 20 locaties in Nederland is er altijd wel een Happy Italy bij jou in de buurt.

Speciaal voor onze kleinste gasten hebben wij een Super Happy Kids Menu. Voor € 12,50 kunnen de kinderen genieten van een kids pizza (Margherita of Salame) of pasta (Pomodore) naar keuze, een verfrissend glas limonade en als toetje een kinderijsje in een leuke kidsbeker. Daarnaast krijgen ze een kleurplaat om lekker in te kleuren tijdens het eten én een leuk cadeautje. 

Zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen ze zich in ons indoor speelparadijs vermaken, terwijl jullie nog even rustig natafelen. Iedereen happy! 

Het is ook mogelijk om bij Happy Italy kinderfeestjes te vieren. Onder begeleiding van een echte pizza chef maken de kinderen hun eigen pizza die ze daarna opeten. Tussendoor kunnen ze met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen in ons indoor speelparadijs. En als toetje krijgen ze sweet pizza’s om met elkaar te delen. Een échte Happy Birthday.  

Zin gekregen in een lekker avondje dineren met het hele gezin? Klik snel op roze websitebutton om naar de website te gaan voor meer informatie.

TIP: Combineer je bezoekje aan Happy Italy Alkmaar met een leuke film in VUE Cinemas Alkmaar.

Happy Italy

Pettemerstraat 3
1823 CW Alkmaar
Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Cultureel Festival 'Op de Planken'

Een feestweekend op 8 en 9 juni: 50 jaar Museum Broekerveiling!

Van betoverende muziekoptredens tot meeslepende toneelstukken.

Slechts EUR 2,50 entree!