• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Genieten bij het RuiterhuysTerug naar het overzicht

In een ontspannen sfeer genieten van eten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of kinderboerderij.

2022 - Winterdorp tijden de lockdown
Een hele sfeervolle "to-go" plek dit Winterdorp van Het Ruiterhuys in Bakkum! Alles staat klaar om lekkers bij Het Ruiterhuys af te halen. Geniet van de omgeving en kom voor, tijdens of na een wandeling iets lekkers halen. Ze hebben heerlijke soepen, broodjes, hamburgers, warme chocolademelk en uiteraard koffie to go! Aan de overkant van de weg kun je een heerlijke boswandeling maken.

Over Het Ruiterhuys
Iedereen is hier welkom op ieder moment van de dag, van groot tot klein en van jong tot oud. Met kinderen en zelfs je huisdier mag mee!

Aan de overkant van de weg kun je een heerlijke boswandeling maken om daarna bij het Ruyterhuis in een ontspannen sfeer je kopje koffie te drinken, te lunchen of te dineren.

Er is een uitgebreide kinderkaart aanwezig, dus keuze genoeg voor de kids. Via de roze button kun je doorklikken naar de website van het Ruiterhuys waar je de kindermenukaart kunt bekijken.

Ideale plek om samen met vrienden bij te kletsen terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin of bij de dieren.

In de zomer kan je lekker buiten zitten op een prachtig terras met uitzicht op het uitgestrekte natuurgebied van Landschap Noord Holland.

TIP: Handig! Ons overzicht van de allerleukste Eropuit tips in de Kop van Noord-Holland!

Het Ruiterhuys Castricum

Heereweg 83
1901 MC Castricum
Openingstijden Maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 23:00
Vrijdag tot en met zondag van 09:00 tot de laatste gast tevreden huiswaarts keert!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze INSPIRATIEMAIL

Schrijf je in voor onze INSPIRATIEMAIL

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je gratis in!