icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Eten en spelen!Terug naar het overzicht

Bij de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn kun je heerlijk eten en de kids lekker spelen!

CORONA UPDATE: t/m 22 augustus 2020 is de Holle Bolle Boom alleen toegankelijk voor campinggasten en per 1 juni ook voor abonnementhouders, dus géén losse ticketverkoop. Helaas moeten we nog even geduld hebben.

Wist jij dat je in het restaurant De Stamboom bij de Holle Bolle Boom echt heerlijk kunt eten? Naast de ruime kaart is er ook altijd een apart aanbevolen menu: de proeverij!

De Stamboom is alleen geopend in het weekend vanaf 16:00 uur. Als je hier reserveert kunnen de kids gratis spelen in Holle Bolle Binnen totdat jullie klaar zijn met eten! Dit is natuurlijk een feest als ze na het eten van het heerlijke kinderbuffet nog lekker mogen spelen in de Binnen terwijl er bijna niemand meer is!

Het andere restaurant bij het entree van de Holle Bolle Boom, het Klokhuis, is vanaf 09:30 uur open voor koffie en gebak en de keuken opent om 11:00 uur voor een heerlijke lunch. Wil je komen dineren? Dan kun je tijdens openingstijden van de Holle Bolle Boom aanschuiven, maar reserveren is zeker aan te raden wanneer je wat later op de dag wilt eten. Voor dinerende kleine gasten is het spelen in de Binnen vanaf 18.00 uur gratis.

Het Klokhuis heeft ook een heerlijk terras met zicht op de Holle Bolle Buiten.

Familiefeest
Iets te vieren met de familie? Oma of opa jarig, een huwelijksfeest, kraamfeest. Het is altijd leuk om een locatie te hebben waar iedereen het naar z’n zin heeft. Restaurant de Stamboom is zo’n locatie! Heerlijk eten en drinken voor de volwassenen, spelen in de Holle Bolle Binnen voor de kinderen en voor de tieners is er uiteraard gratis Wifi. Gratis parkeergelegenheid is er meer dan voldoende. Het a la carte restaurant is geopend op zaterdag en zondag, maar voor familiefeesten (met een grote groep) is het reserveren ook mogelijk op andere dagen. Bel even als je interesse hebt! 

TIP: ouders hebben in de Holle Bolle Boom na 16:00 uur gratis entree!

Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjehorn
Openingstijden LET OP: dagbezoek alleen mogelijk van september 2021 t/m maart 2022 Prijs Zie kaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zover, de kinderen hebben zomervakantie! Er is ontzettend veel te doen in onze regio de 6 weken dat we vrij zijn.

Heb je onze zomerspecial gemist met 18 zonnige zomeruitjes? Check 'm hieronder!

Naar de 18 zomertips!