icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

SOEPP AlkmaarTerug naar het overzicht

Alles 100% biologisch bij SOEPP! Iedere dag 3-5 soepen op het krijtbord om uit te kiezen!

Soepp is je hipste vriendin en liefste oma tegelijkertijd. Met liefde staan ze hier elke dag voor jou in de keuken, te roeren boven een mega grote pan soep. Ze stoppen niet alleen liefde in hun eten, maar ook uitsluitend biologische producten. Soepp is 100% vegetarisch en er zijn ook altijd vegan opties te verkrijgen.

Naast soep ook salades, een vegetarische burger of curry. Je hoeft je niet bezwaard te voelen als je een suiker-, gluten- of lactosevrij dieet volgt. Hier vinden ze dat niet moeilijk en passen ze de gerechten aan op jouw wensen. Elke dag is er een wisselend menu afgestemd op het seizoen om foodwaste te voorkomen. Beter voor de aarde, want dat vinden ze belangrijk bij Soepp, net zoals maatschappelijk ondernemen en samenwerken met duurzame initiatieven.

Let op: bij Soepp is er geen verschoonruimte en weinig ruimte voor kinderwagens, er is een klein kinderhoekje met speelgoed uit grootmoederstijd en voor de oudere kids leuke vintagebord spellen! Bij Soepp is ook alles te koop en ze hebben te gekke schoolspullen voor kids. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd zoals bijv heksensoep maken of tekenmiddagen.

TIP: klik nog even door naar andere kindvriendelijke restaurants in en om Alkmaar waar je samen met je kids overdag terecht kunt!

SOEPP

Hekelstraat 31
1811 BL Alkmaar
Openingstijden Dagelijks open van 10:00 tot 19:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 21:00 Prijs Check voor een actueel prijzoverzicht de website van Soepp via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zover, de kinderen hebben zomervakantie! Er is ontzettend veel te doen in onze regio de 6 weken dat we vrij zijn.

Heb je onze zomerspecial gemist met 18 zonnige zomeruitjes? Check 'm hieronder!

Naar de 18 zomertips!