Op kamp
Vakantiekampen

Op kamp

OP KAMP - Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de Kop van Noord-Holland voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Filteropties

Leeftijd
totaal 9 resultaten
Pagina: 1
totaal 9 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Kop van Noord-Holland?

In de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.