Klimbos Fun ForestTerug naar het overzicht

Klimmen bij Fun Forest in het Kralingse Bos. Durf jij het aan?
Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je bij Fun Forest wel. Je gaat de bomen in. Je krijgt twee tot drie uur lang de tijd om alle parcoursen te verkennen en van boom naar boom te klimmen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf.

In het klimbos beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 9 parcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is.

Ook heel tof: je kunt bij Fun Forest ook suppen op de Kralingse Plas! En dat is ook leuk als kinderfeestje!

Kleine kinderen (vanaf 1.10 m) krijgen 2 uur de tijd om te klimmen en klauteren. Zij klimmen zelfstandig met een Klimbos Mini ticket in de easy parcoursen. Deze twee parcoursen zijn ook heel geschikt voor iedereen met hoogtevrees. Ouders kunnen gemakkelijk meelopen onder de parcoursen of gezellig meeklimmen! 

Kinderen vanaf 1.30 m mogen drie uur klimmen in 8 verschillende parcoursen. Voor een enkel parcours moeten kinderen tot 1.50 m worden begeleid door een meeklimmende volwassene (18+), maar de rest van de parcoursen mogen ze helemaal zelf ontdekken.

Iedereen vanaf 1.50 m mag 3 uur lang in alle parcoursen klimmen. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad!

Na het klimmen kun je heerlijk lunchen bij BOSS Kitchen!
Let op: Check de website voor actuele openingstijden. Klik voor alle informatie op de roze button om naar de website van Fun Forest te gaan.

Tip: Fun Forest organiseert ook kinderfeestjes!


 

Klimpark Fun Forest Rotterdam

Langepad 71
3062 CJ Rotterdam
Openingstijden

Zie website Fun Forest via de roze button

Prijs Zie website Fun Forest via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga mee met Apollo!

Ga mee met Apollo!

Een groep vrienden droomt ervan een geweldige band te worden. Als de mysterieuze Raaf aansluit, ontstaat het plan om een concert te geven… op de maan! Gaan jullie met Apollo (6+) en het Rotterdams Philharmonisch Orkest op 14 april in de Doelen mee de hoogte in?

Met vrolijk voorprogramma