Happy Italy Rotterdam e.o.Terug naar het overzicht

Pizza eten en spelen in de ballenbak: daar word je blij van!
Bij Happy Italy kun je met het hele gezin genieten van grote pizza's, verse pasta's en zoete desserts voor een heel betaalbare prijs. Op de ruime menukaart staat voor iedereen iets lekkers (ook veel vegetarische opties!). Van ultieme klassiekers als pizza Margherita of pasta Pomodoro tot unieke sweet pizza's met Nutella of Salted Caramel. Ook voor een uitgebreide lunch of gezellige familieborrel met antipasti ben je bij Happy Italy aan het juiste adres. 

Kidsmenu & indoor speelparadijs

Voor kinderen heeft Happy Italy en Super Happy Kids Menu voor maar € 12,50 met een kinderpizza of kinderpasta, een verfrissend glas limonade en als toetje een kinderijsje in een mooie kidsbeker. Ook krijgen ze tijdens het eten een kleurplaat én een leuk cadeautje!

Zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen ze lekker spelen in het grote indoor speelparadijs (vaak met ballenbak) terwijl jullie nog even rustig nagenieten met lekkere dolci zoals huisgemaakte tramisu. Zo is iedereen happy!    

En wist je dat je er ook een kinderfeestje kunt vieren? Onder begeleiding van een échte pizza-chef maken de jarige en vriendjes en vriendinnetjes hun eigen pizza's! Ook leuk in combinatie met een andere activiteit zoals de bioscoop.

Met bijna 20 restaurants in diverse grote steden vind je Happy Italy door heel Nederland! 
 
Zin gekregen in pizza of pasta? Klik door op de roze websitebutton om een reservering te maken of loop spontaan binnen bij Happy Italy bij jou in de buurt.

Tip: Combineer je bezoekje aan Happy Italy met een dagje eropuit met de kids in de regio! Bekijk hier wat er allemaal te doen is!

Happy Italy - regio Rotterdam

Diverse vestigingen
Regio Rotterdam
Openingstijden Zie website Prijs Pizza's en pasta's vanaf € 4,75. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni