• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

10x ijsjes voor verkoeling op een warme dag!

3 juni 2024
Waar kan je het lekkerste ijs in Tilburg halen? En een lekker ijsje eten? We hebben een paar fijne ijssalons en ijsboerderijen waar je een lekker ijsje kunt scoren voor je op een rijtje gezet.

Na een wandeling in het wandelbos even een ijsje halen? Het kan bij De Ijskoning! Na zo'n wandeling heeft iedereen wel zin in een ijsje!

Bij 't IJsboerinneke maken ze ijs van de melk van de koeien die achter het winkeltje in de wei lopen. Kom het eens proeven!

Super lekker en goed ijs eet je bij Ijssalon Matteo! Ze maken ijs op een ambachtelijke manier, dus zeker de moeite waard om een keer een ijsje te eten.

Intermezzo gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke en verse producten bij de ijsbereiding. Ook de toppings maken ze zelf. Geniet van een ijsje bij Intermezzo terwijl je ziet hoe het ijs wordt gemaakt.

Bij Ijshoeve Uijlenborch kijk je zo in de ijsbereidingsruimte en zie je hoe het ijs gemaakt wordt. Het ijs wordt bereid met melk van hun eigen koeien en streekproducten en dus is het ijs 100% biologisch.

Geniet bij Vittorio Perisch ijs van een heerlijk bijzondere Perzisch ijs buiten op een kleejde of stoel.

Echt Italiaans schepijs hebben ze bij Ijssalon Delizioso. Dus na een rondje wandelen of fietsen even een ijsje halen? Ijssalon Delizioso is zeker een aanrader!

Heerlijk ambachtelijk ijs hebben ze bij de Zinin Smulshop! Het ijs is gemaakt van eerlijke producten, en daarom zijn al hun producten ambachtelijk en handgemaakt. En dat proef je!

Softijs, schepijs, sundae's, milkshakes en nog veel meer is er te verkrijgen bij Piazza Del Gelato! Dus kom eens langs en kies uit al het lekkers.

Een heerlijk ijsje eten in de lente en zomer kan je bij Twinsz Ijssalon zeker! Ook de bekende Dutch Homemade macarons en luxe chocolade en bonbons zijn hier te verkrijgen. 

Naar de website