Carnaval en vakantie in en rondom Tiilburg; het is zover!

21 februari 2020
Het is zo'n fijne tijd als de kinderen vakantie hebben; alle tijd om rustig aan te doen, te spelen, knutselen, eropuit te gaan en nieuwe uitjes ontdekken. En dan staat ook carnaval voor de deur, wat een feest weer! Lees snel verder wat er allemaal te doen is in Tilburg en omgeving. Fijne vakantie!
Top uitje: Ontdekstation013
Er is veel te doen in Ontdekstation013 na carnaval. Maak er een gezellig gezinsuitje van en ga samen je eigen muziek maken of met technisch lego aan de slag. Wat je ook kan doen; maak eens een (te) gekke foto bij het greenscreen!



Eten en spelen bij Breehees

Kinderen spelen in de compleet vernieuwde speeltuin bij Camping Boerderij Breehees, terwijl jij geniet van heerlijk eten of een verse smoothie. En natuurlijk is er voor de kids een goed kindermenu. Dubbel genieten dus.



Sportief als jong gezin
Optisport Den Butter organiseert in de vakantie een super tof sportief evenement voor moeders met peuters/kleuters. Je kan met je kind gaan dansen, judoën, knutselen en de kinderen kunnen op een luchtkussen.



De Steenuil
Bij de Steenuil kan je je goed vermaken tijdens de vakantie! Wat dacht je van voorleesverhalen in het hooi, of op de huifkar rondrijden. En je kan de boer helpen met voeren of zèlf pannenkoeken bakken. En nog veel meer! Veel plezier!



Gratis Disney+
Disney+ gratis op proef Pocahontas, Frozen, Marvel... zijn jouw kinderen ook zo dol op Disney films en series? Die van ons wel! En nu allemaal verzameld op Disney+. Dus als je even een chilldagje hebt: hiermee weet je zeker dat ze leuke én passende films kijken. Tijdelijk gratis dus schrijf snel in!



Kempentoren
Durf jij het aan met je kind om deze toren van 35 meter hoogte te beklimmen? Hij heeft maar liefst 192 traptreden. Dat is dus een flinke klim! Maar na al het feestvieren is dat misschien geen slecht idee...   



Fijne en handige tips om inspiratie op te doen voor carnaval 
Optochten In en rondom Tilburg zijn er een heleboel optochten te bekijken. Wij hebben er zoveel mogelijk voor je op een rij gezet. Veel plezier met kijken! 



Leuke schmink ideeën
Je kan zoveel leuk gezichten maken met schmink en het is nog niet eens zo heel ingewikkeld. Wij hebben een paar voorbeelden voor je op een rij gezet. Succes!

Feestkrans maken
Je kan je eigen carnavalsfeestkrans maken in de kleuren van jouw stad/dorp. Super leuk voor aan de deur. En het is niet eens zo heel erg moeilijk...